HOPPENDE FORNØYD: Rolf-Bjørnar Tøllefsen er strålende fornøyd med årets valg.Foto: Dag Erlandsen
HOPPENDE FORNØYD: Rolf-Bjørnar Tøllefsen er strålende fornøyd med årets valg.Foto: Dag Erlandsen

Tror folket har gjennomskuet populismen fra venstresiden

Fisker, leserbrevskribent og Høyre-politiker Rolf-Bjørnar Tøllefsen tror folket har sett at regjeringen har en politikk som fungerer - ikke minst på fiskeriområdet.

Politikk
Øystein Hage
Telefon 55 21 33 13
Mobil 932 56 317
12. september 2017 00:14Oppdatert:
13. september 2017 08:23

Fisker og Høyre-politiker Rolf-Bjørnar Tøllefsen er storfornøyd med resultatene så langt, men føler fremdeles det blir spennende å se hva som skjer, ikke minst med tanke på det endelige resultatet til Venstre.

- Det er ikke avgjort ennå, men jeg tror folket har sett at Høyre og Frp har en politikk som virker. Arbeidsledigheten går ned, vi bygger flere veier og med fiskeripolitikken er utøverne fornøyde.

Senja-fiskeren har vært aktiv i leserbrevspaltene de siste ukene. 

- Hva er din hilsen til tenkerne i Tromsø, Tøllefsen?

- Jeg tror fiskerne er fornøyd med den fiskeripolitikken som føres, noe også Fiskeribladets menignsmålinger viste. Høyre og Frp går knapt tilbake i Troms, og jeg tror folket ser at det er Høyres politikk som viker, og at «fisken tilbake til folket»-utspillene er populisme.

- Men hva tenker du om oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja nå?

- Jeg er for en konsekvensutgreiing. Det er 30 år siden sist utgreiing, og da sa de nei. Blir det nei igjen, stiller jeg meg bak det, sier han.

( VILKÅR )

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00