PRODUKSJON: Styro NOR AS er en markedsledende produsent av emballasje for fiskeriindustrien i Øst-Finnmark. Foto: Privat.
PRODUKSJON: Styro NOR AS er en markedsledende produsent av emballasje for fiskeriindustrien i Øst-Finnmark. Foto: Privat.

Jackon og Styro NOR blir samarbeidspartnere

16. juli 2017  kl 18:35

Jackon-konsernet kjøpte på lørdag 50 prosent av aksjene hos emballasjeprodusenten Styro NOR AS i Tana. Kjøpet er en del av konsernets satsing på fiskerinæringen. Jackon-gruppen har i det siste tiåret ekspandert industriproduksjonen sin til å inkludere emballasje for fiskerinæringen. Konsernet produserer nå emballasje i Fredrikstad, Stavanger, på Sotra, Øksnes og nå også Tana i Finnmark.  Satser på fisk PRODUKSJON: Styro NOR AS er en markedsledende produsent av emballasje for fiskeriindustrien i Øst-Finnmark. Foto: Privat.

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00