Fiskerikontrollører lærer av hverandre

Fiskeri
Redaksjonen
19. juni 2017 13:00

Norges Sildesalgslag og Fiskeridirektoratet har de siste ukene hatt personell som har hospitert hos hverandre. Dette gjør de for å øke felles kunnskap om kontrollvirksomhet og de forvaltningsutfordringer som kontrollavdelingen og Fiskeridirekoratet står ovenfor, skriver Sildesalgslaget på sine nettsider

Kontrollsjef Tony Hatland har vært hos Fiskeridirektoratets kontrollavdeling i forbindelse med etterutdanning ved Politihøgskolen. Seniorrådgiver Gjermund Birkeland hospiterte ved Sildesalgslaget forrige uke. 

Etterutdanningen er i regi av Politihøgskolen og tar blant annet for seg miljøkriminalitet på nasjonalt og internasjonalt nivå. Studiet er av ett års varighet og Hatland er den eneste fra salgslagsorganisasjonene som så langt gjennomfører dette. Også flere fra direktoratet og Kystvakten deltar på kurset. 

- Utdanningen er et ledd i kvalitetssikring av salgslagets kontrollfunksjon og troverdighet når det gjelder det arbeidet lagets kontrollører skal gjøre innenfor fiskeriforvaltningen, sier Hatland

DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00