Den jevne kvaliteten fra Kina skyldtes trolig at filetene var produsert for hånd og sortert etter kvalitet og størrelse før pakkingIllustrasjonsfoto: Geir Bjørn Nilsen
Den jevne kvaliteten fra Kina skyldtes trolig at filetene var produsert for hånd og sortert etter kvalitet og størrelse før pakkingIllustrasjonsfoto: Geir Bjørn Nilsen

Nofima-forskere har sammenlignet norsk makrellfilet med kinesisk

19. juni 2017  kl 21:06

Mens Kina-fileten hadde jevn kvalitet, var det stor variasjon innen samme parti av den norske fileten Dette kommer frem i en studie som Nofima har gjort for å skaffet ny kunnskap som kan være nyttig for makrellprodusenter som vil filetere i Norge. Nøye på kvalitet Den jevne kvaliteten fra Kina skyldtes trolig at filetene var produsert for hånd og sortert etter kvalitet og størrelse før pakkingIllustrasjonsfoto: Geir Bjørn Nilsen

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00