Vil arrangere faste bøtekurs

Fiskeri
18. juni 2017 13:28

"Vi søker etter bøtekyndig fisker". Slik er ofte teksten når det utlyses ledige jobber på fiskebåter.

Mandag og tirsdag denne uken ble det for første gang på svært mange år, gjennomført et bøtekurs på Bryggen Opplæringssenter, på Roald Vigra. 

Deltagerne som var fra Volstad, Havfisk, Gunnar Langva, Havbryn, Giske Havfiske, Nyvoll Senior, Remøybuen og Topas Kystfiske mente kurset var bra og mente at det uten tvil er et behov for å ha slike kurstilbud jevnt og trutt framover. Gjerne flere typer kurs, for nybegynnere, viderekommne etc.

Marint Kompetansesenter har etter positive tilbakemeldinger derfor besluttet å sette opp minst to bøtekurs hvert år framover. Datoene vil bli formidlet ut så raskt som råd. 

Vi forventer at fiskeflåten sender folk på disse kursene, så meld deg på tidlig, er oppfordringen fra Marint Kompetansesenter.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00