Olaf Johan Pedersen fra Glea diskuterer tørrfiskprodukter på en Carrefour-butikk i Milano.Foto: Sjømatrådet
Olaf Johan Pedersen fra Glea diskuterer tørrfiskprodukter på en Carrefour-butikk i Milano.Foto: Sjømatrådet

Verdensborger med fisk i kofferten

18. juni 2017  kl 18:41

På flytende italiensk diskuterer Olaf Johan Pedersen tørrfisken i hyllene på Carrefour Market i Milano. - Jeg spurte om når de hadde tørrfisk på butikken og i hvilken form. Vi diskuterte bruken av tørrfisk i de ulike regionene i Italia, sier Olaf.

Glea har jobbet med Italia siden 1936, da bedriften ble grunnlagt. Båndene er sterke og Olaf  er i landet med jevne mellomrom. Både privat og på jobbreise. - Jeg er her hver cirka andre - tredje måned. Jeg har en datter som bor her, som jeg besøker så ofte jeg kan. For jobbens del er det også viktig å være her for å holde meg oppdatert. Det skjer en enorm utvikling i detaljhandelen hele tiden, sier han.  Produsenten møter forbrukeren  Olaf Johan Pedersen fra Glea diskuterer tørrfiskprodukter på en Carrefour-butikk i Milano.Foto: Sjømatrådet

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00