Redningsaksjon for spekkhoggere

Miljø
Kjersti Kvile
Telefon 55 30 22 33
Mobil 415 00 757
19. mai 2017 07:54

Flere spekkhoggere er innesperret i Trælvikosen i Brønnøy i Nordland. To av spekkhoggerne tok seg ut av osen onsdag, men fem skal fremdeles være innesperret. Problemet er at det ikke er nok mat i området. 

Marinbiolog Eve Jourdain og Richard Karoliussen fra Norwegian Orca Survey planlegger nå en storstilt redningsaksjone, skriver TV 2

- Det er ikke tilgang på mat til dyrene, derfor haster det før spekkhoggerne sulter i hjel, forteller Karoliussen til tv-kanalen. 

Masse folk har meldt seg for å hjelpe. På ei lukket gruppe på Facebook har det meldt seg over et tusen frivillige som kan delta med båter og kajakker, skriver TV 2.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00