Fiskeriministeren gir 8,25 millioner til Sjømattiltak
Annonse

Fiskeriministeren gir 8,25 millioner til Sjømattiltak

Marked

18. mai 2017 15:17

Nærings- og fiskeridepartementet deler i 2017 ut 12,25 millioner kroner til prosjekter som skal gi barn og unge positive sjømatopplevelser.

Under tilskuddsordningen «Sjømattiltak» gir departementet støtte til prosjekter som bidrar til å gi barn og unge gode smakserfaringer med sjømat og skape gode kostholdsvaner tidlig i livet. På sikt er dette med på å øke sjømatkonsumet hos den norske befolkningen, skriver departementet i en pressemelding.

Det er totalt 8,25 mill. kroner tilgjengelig til sjømattiltak i 2017. I tillegg får kostholdsprogrammet Fiskesprell 4 millioner kroner.

- Engasjementet for et bedre kosthold er stort i hele landet og i år har det kommet inn flere søknader enn noen gang tidligere, sier fiskeriminister Per Sandberg.

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00