Annonse
NORSK ÅPNING: Sigmund Bjørgo fra Norges sjømatråd, på fiskemarkedet i Shanghai i 2015. Etter en periode med dårlig markedsadgang for norsk sjømat, tror han nå at åpningen er rett rundt hjørnet. <span>Foto: Fartein Rudjord</span>

Kina åpnes for norsk fisk

19. mai 2017  kl 05:00

Neste uke signeres papirene som kan bety slutten for norsk sjømats problemer i Kina. Der er kun et spørsmål om tid før Kina blir den største kjøperen av norsk fisk, sier Sigmund Bjørgo i Sjømatrådet. I løpet av helgen og neste uke skal tidenes største norske sjømatdelegasjon til Kina for å knytte kontakter med kinesiske motparter. Delegasjonen ledes av fiskeriministeren, som etter planen skal signere politiske avtaler som åpner det kinesiske markedet for norsk sjømat. En invitasjon til Troms ble storpolitikk NORSK ÅPNING: Sigmund Bjørgo fra Norges sjømatråd, på fiskemarkedet i Shanghai i 2015. Etter en periode med dårlig markedsadgang for norsk sjømat, tror han nå at åpningen er rett rundt hjørnet. Foto: Fartein Rudjord

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00