Annonse
I dag jobber to generasjoner Hjønnevåg i bedriften, broren Rune, søsteren Inger, mor Kari, far Harald og Marit Hjønnevåg. <span>Foto: Privat</span>

Fiskekaker gjennom tre generasjoner

17. mai 2017  kl 20:08

I 70 år har familien Hjønnevåg produsert fiskekaker i Uskedalen. Siste ti år har omsetningen vært pluss minus 30 millioner kroner. Det er vanskelig å vokse videre. I 1948 ble fiskeforedlingsbedriften startet av bestefaren Henrik Hjønnevåg og til våren 2018 er bedriften 70 år. Marit Hjønnevåg er tredje generasjon som driver bedriften videre. Brødrene Hjønnevåg går jevnt og trutt, bedriften tjener penger og investerer i videre drift. Men Marit Hjønnevåg skulle gjerne vokst mer. Vil gjerne vokse I dag jobber to generasjoner Hjønnevåg i bedriften, broren Rune, søsteren Inger, mor Kari, far Harald og Marit Hjønnevåg. Foto: Privat

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00