Aps nestleder Trond Giske informerer tilhørere utenfor Youngstorget at partiet sannsynligvis har flertall for sitt oljekompromiss. Foto: Jørn Mikael Hagen.
Aps nestleder Trond Giske informerer tilhørere utenfor Youngstorget at partiet sannsynligvis har flertall for sitt oljekompromiss. Foto: Jørn Mikael Hagen.

Trond Giske lovet langt på vei flertall for oljekompromiss

20. april 2017  kl 12:40

I forkant av åpningen av Arbeiderpartiets landsmøte, nærmest garanterte partiets nestleder, Trond Giske, at de har flertallet i ryggen for kompromissforslaget om LoVeSe. VG at han allerede har begynt å tenke ulike ministersammensetninger. Blant annet vil «havrommet» få stor plass og han ser på seg selv som en havminister i en startfase. – Det ligger store muligheter for verdiskapning og inntekter fra havnæringene. Vi trenger en større satsing der vi får koblet forskningsmiljøene, myndighetsorganene og næringslivet. Dette er et arbeid jeg som statsminister vil lede selv i en startfase, sier han til VG. Aps nestleder Trond Giske informerer tilhørere utenfor Youngstorget at partiet sannsynligvis har flertall for sitt oljekompromiss. Foto: Jørn Mikael Hagen.

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00