FOR LANGT: Fiskebåtrederne i Fiskebåt er usikre på hva de skal mene om forslagene fra Eidessen-utvalget. Svein Roger Karlsen i Skjervøy-rederiet «Arnøytind» synes flere av forslagene fra Eidessen-utvalget går for langt.<br>
ARKIVFOTO: TERJE JENSEN
FOR LANGT: Fiskebåtrederne i Fiskebåt er usikre på hva de skal mene om forslagene fra Eidessen-utvalget. Svein Roger Karlsen i Skjervøy-rederiet «Arnøytind» synes flere av forslagene fra Eidessen-utvalget går for langt.
ARKIVFOTO: TERJE JENSEN

Skjervøy-reder frykter dramatiske Eidesen-konsekvenser

19. mars 2017  kl 21:10

Skjervøy-reder Svein Roger Karlsen advarer mot flere av forslagene fra Eidessen-utvalget. FOR LANGT: Fiskebåtrederne i Fiskebåt er usikre på hva de skal mene om forslagene fra Eidessen-utvalget. Svein Roger Karlsen i Skjervøy-rederiet «Arnøytind» synes flere av forslagene fra Eidessen-utvalget går for langt.
ARKIVFOTO: TERJE JENSEN

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00