Helge Singelstad - styreleder i Lerøy Seafood Group. <br>
Foto: Per Thrana
Helge Singelstad - styreleder i Lerøy Seafood Group.
Foto: Per Thrana

Lerøy - ikke fornøyd med kvotekutt

17. mars 2017  kl 12:26

Lerøy Seafood Groups styreleder Helge Singelstad er ikke tilfreds med at datterselskapet Havfisk kan miste 20 prosent av kvotegrunnlaget.
Forslaget kommer etter en høringsrunde hvor også Lerøy har gitt sine innspill. Lerøy-konsernet har foreløpig ikke hatt anledning til å sette seg inn i detaljene i forslaget fra Regjeringen og tar derfor alle nødvendige forbehold. Hovedpunktene synes imidlertid å være at Regjeringen foreslår å fjerne det såkalte pliktsystemet for fangst fra trålerflåten mot at det dels skal betales en økonomisk kompensasjon og dels at det skjer en reduksjon i selskapets kvotegrunnlag.#c1 Helge Singelstad - styreleder i Lerøy Seafood Group.
Foto: Per Thrana

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00