Foto: Nils Torsvik
Foto: Nils Torsvik

Sandberg tar over innvandringsposten

Stepper inn for Sylvi Lysthaug når hun skal ut i svangerskapspermisjon.

Notis
Redaksjon
17. februar 2017 11:41Oppdatert:
17. februar 2017 13:22

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) blir settestatsråd for innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug når hun går ut i svangerskapspermisjon. Det ble klart i Kongen i statsråd i fredag, melder NRK.

- Det blir spennende og litt mer travelt når jeg nå skal ha ansvaret for innvandrings- og integreringssaker sammen med fiskeriministerposten. Jeg er jo langt fra den første statsråden som blir settestatsråd når en annen går ut i permisjon. Med masse flinke folk rundt meg er overbevist om at det skal gå veldig fint, skriver Sandberg i ei melding til Fiskeribladet.

Han får altså to ministerposter å sjonglere mellom når Listhaug går ut i permisjon 5. mars.

– Jeg er ikke bekymret for at fiskeripolitikken kommer i andre rekke når Sandberg skal vikariere for Listhaug, sier fiskarlagsleder Kjell Ingebrigsten til Fiskeribladet.

Han sier han er trygg på at Sandberg klare å ivareta begge ministerpostene på en trygg måte.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00