Dårlig brøyting skal ha ødelagt krabbelass

Krabbe for 1,5 millioner kroner måtte kastes.

Notis
Redaksjon
17. februar 2017 09:22

Statens vegvesen delte i fjor ut brøytekontraktene på Magerøya til Presis Veidrift fra Bergen. Nå får firmaet kritikk for å benytte sjåfører med manglende erfaring, skriver NRK Finnmark

– En av tilbakemeldingene vi har fått er at et av fiskebrukene på øya hadde et lass med levende kongekrabbe stående i halvannet døgn. Dårlig brøyting førte til at lasten måtte destrueres, og bruket tapte halvannen million, sier Kari Lene Olsen, daglig leder i det kommunale foretaket Omstilling i Nordkapp til NRK. 

Byggeleder ved Statens vegvesen i region nord, Torkjell Johnsen, sier de stort sett er fornøyd med Presis Veidrift så langt.

– Det er ikke alltid vi er fornøyd med brøyting og strøing, men da blir det tatt opp med Presis Veidrift. Vi reagerer på alle avvik fra kontraktskravene, sier Torkjell Johnsen til NRK.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00