Annonse
Artic Shipping-direktør Ove Vilnes (i midten) signerer ny kontrakt med Leif Gjelseth (t.v) og Arnfinn Hide fra Havyard MMC
Artic Shipping-direktør Ove Vilnes (i midten) signerer ny kontrakt med Leif Gjelseth (t.v) og Arnfinn Hide fra Havyard MMC

Ny kontrakt til Havyard MMC

Har inngått kontrakt for levering av utstyr til en ny brønnbåt som Artic Shipping skal levere til DESS Aqua.

Pressemelding

16. februar 2017 13:11

Havyard MMC AS har inngått kontrakt for levering av utstyr til en ny brønnbåt som Artic Shipping skal levere til DESS Aqua.

Det bekrefter selskapet i en pressemelding.

Dette blir båt nummer to i en opprinnelig kontrakt på fire fartøy, der første båt skal leveres i slutten av 2017, og nummer to skal leveres i april 2018. Kontraktsverdien er nær 60 millioner kroner. Sluttkjøper har opsjon på leveranse av de to siste båtene i serien.

MMC leverer en komplett pakke for fiskehandtering til fartøyet, som har to fisketanker på tilsammen 3000m3. Dette innebærer laste- og lossesystemet som foregår med undertrykk og overtrykk i fisketankene, samt skyveskott som fører fisken mot losseledningene. Fisketellere, vacuumpumpe, to sorteringsmaskiner, sirkulasjonssystemet for vann i fisketankene, vannbehandling og automatisk vaskeanlegg inngår også i leveransen.

MMC står for totalprosjektering av fiskeanlegget, og har utviklet et fullintegrert høynivå kontroll-system for automatisk styring og overvåkning. Hele anlegget kan opereres fra dedikert og brukervennlig kontrollstasjon.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00