Kokker setter bifangst på menyen
Annonse

Kokker setter bifangst på menyen

17. februar 2017  kl 05:00

Havmus, skolest, knurr, smørflyndre. Kokker i Bergen vil ha rare fisker på tallerkenen.

– Vi har sikkert like mange forskjellige fiskearter i havet vårt som Japan. Men vi bruker bare veldig få, sier kokk og restauranteier Gard Haugland.

Ikke kast maten

Haugland har sammen med forsker Arne Duinker og Alexandra Krage Angell i Smak av Kysten, vært pådriver for prosjektet «Bifangst på restauranter i Hordaland». Prosjektet som har fått midler fra Fylkeskommunen, skal bidra med mer kunnskap om de mindre brukte fiskeartene i...

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

VI ANBEFALER
artikkelbilde

«Overordna personar i departementet helste ikke på meg på fleire år»

Slik gjekk det då torskefisket i Barentshavet vart stoppa første gongen.

artikkelbilde

Havfiske fra Finnmarksvidda

Innlandskommunen Karasjok vil se nærmere på fiskeri.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00