Kokker setter bifangst på menyen
Kokker setter bifangst på menyen

Kokker setter bifangst på menyen

17. februar 2017  kl 05:00

Havmus, skolest, knurr, smørflyndre. Kokker i Bergen vil ha rare fisker på tallerkenen. – Vi har sikkert like mange forskjellige fiskearter i havet vårt som Japan. Men vi bruker bare veldig få, sier kokk og restauranteier Gard Haugland. Kokkene Gard Haugland (t.v) og Øyvind Næsheim setter bifangst på menyen. Her sammen med forsker Otte Bjelland på en workshop arrangert av Smak av Kysten denne uken hvor blant annet uer og smørflyndre stod på menyen. Foto: Torhild Måkestad Martinussen

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00