Kaffetorsken bet på grønn line

Måtte vente helt til februar på årets første kaffetorsk.

Notis
16. februar 2017 08:02

Lofotposten kan melde at kaffetorskinnsiget er i full gang og at antallet ligger foran fjoråret. 

Avisen har i mange tiår delt ut ett kilo kaffe til alle fiskerne som får en torsk/skrei over 30 kilo i Lofotsesongen, derav navnet kaffetorsk.

- I år måtte vi vente helt til februar før vi fikk årets første kaffetorsk, men siden da har kaffetorsk-innmelding strømmet inn, skriver avisen.

Blant annet har Arnt Johansen og Ole Jakob Wangsvik på linebåten «Sandholmen» fra Ballstad levert en kaffetorsk på 30 kilo til Nic. Haug AS på Ballstad.

Linefiskerne bruker line med flere farger og Arnt har sverget på at den gule fisket best.

– Men til Arnts store fortvilelse fikk vi kaffetorsken på grønn lina, skriver Ole Jakob i en SMS til Lofotposten, som ber flere fiskere som får torsk på 30 kilo eller mer om å ta kontakt med avisen.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00