Annonse
Annonse
Jan Ivar Maråk (t.h.) mener det må komme en debatt om hvilke marine bestander som skal beskattes, mens forskningsdirektør Geir Huse viser til at det er næringsutøverne og forvaltningsmyndighetene som  må ta den debatten.<br>
Foto: Nils Torsvik

Fiskebåt: - Må ta debatten om hvilke marine ressurser vi vil beskatte

16. februar 2017  kl 06:56

Torsken og sjøpattedyrene spiser ti ganger mer fisk enn norske fiskere fangster. Det er på tide å se på hvordan vi beskatter bestandene i havet, mener Jan Ivar Maråk i Fiskebåt. Jan Ivar Maråk (t.h.) mener det må komme en debatt om hvilke marine bestander som skal beskattes, mens forskningsdirektør Geir Huse viser til at det er næringsutøverne og forvaltningsmyndighetene som må ta den debatten.
Foto: Nils Torsvik

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00