Modnet mat gir eksklusivitet
Annonse
Modnet mat gir eksklusivitet

Modnet mat gir eksklusivitet

12. januar 2017  kl 21:00

Modning er en eksklusiv produktegenskap, mener professor i markedsføring.

Modning av mat har mange og lange tradisjoner. Innenfor fisk og sjømat kjenner vi dette gjennom mørning av fersk laks og kveite, tørrmodning (boknafisk og tørrfisk), saltmodning (saltfisk og rakfisk) og kombinasjoner av salt og tørrmodning (klippfisk).

Naturlig konservering

Tradisjonelt har salting og tørking vært sett på som en naturlig og effektiv form for konservering. Produksjonsprosessen kan i tillegg gi råvarene og produktene unike egenskaper gjennom differensiert smak, aroma, konsistens og utseende.
Tørking og...

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00