Annonse
Fisker Stein Forland betjener en lang kø av bergensere som vil ha blodfersk torsk og krabbe. Kaisalg i Bergen er blitt lovlig.  Foto: Ole Erik Klokeide

Endelig fisk direkte fra båt i Bergen

11. desember 2016  kl 20:00

Fiskerne Torbjørn Skage og Stein Forland solgte de 150 kilo torsk og 150 krabber fra fiskebåten i Bergen, på 50 minutter. Bergenserne viste god køkultur, bortsett fra en kar som gikk rett forbi køen og begynte å plukke krabber selv. Han fikk en del olme blikk og tilrop, men brydde seg ikke.
Den eldre bergensfruen ropte høyt og klart da det ble hennes tur: – Eg ska ha for 200 kroner i torsk. – Eg ska ha for 500 kroner, sa en annen, mens fruen la til: – Går det an å prute her?
– Torsk og krabbe er ferdig prutet, var den klare meldingen fra Forland.
– Æ skal ha den største du har, sa en vardøværing.
En annen kar skulle ha to krabber, men de skulle være rognere. Så var det han som skulle ha tyve. Fisker Stein Forland betjener en lang kø av bergensere som vil ha blodfersk torsk og krabbe. Kaisalg i Bergen er blitt lovlig. Foto: Ole Erik Klokeide

For å lese mer trenger du abonnement

Glemt passord? Trykk her

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
Annonse
 
Få nyheter rett inn i innboksen
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00