Rune Irgens lager sin populære gunkan maki hos Dragøy på Kystens Hus i Tromsø. Foto: Marius Fiskum.
Rune Irgens lager sin populære gunkan maki hos Dragøy på Kystens Hus i Tromsø. Foto: Marius Fiskum.

Sushi med krunsj

21. desember 2015  kl 10:00

Agurk og en bodøværing er sentrale i Tromsøs beste sushi over disk. Ryktene går
Og Irgens er dyktig. Selv uten noen markedsføring har ryktene spredt seg at sushi på Kystens Hus er et godt lunsjalternativ. Blant annet vil du kjenne at risen er noe mer syrlig enn vanlig. Sjømat artigst
Hans gunkan maki er kort og godt ris med agurk rundt, toppet med laks ceviche. Og resultatet er svært velsmakende. Rune Irgens lager sin populære gunkan maki hos Dragøy på Kystens Hus i Tromsø. Foto: Marius Fiskum.

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.