Karl svarer på spørsmål. Foto: Erik Johannessen
Karl svarer på spørsmål. Foto: Erik Johannessen
Karls Fisk & Skalldyr i Tromsø:

Oppover og oppover for Karls Fisk & Skalldyr

Juli 2013 flyttet Karls Fisk & Skalldyr til nye lokaler rett under den kjente Tromsøbrua. Daglig leder Karl Alberth Hansen forteller at det bare har gått oppover siden den tid.

Brian Johansen
23. mars 2014 16:00

Karl Alberth Hansen sier de samarbeidet med Mattilsynet om tegningene til det nye bygget de skulle flytte til.

- Vi tegnet selv hvordan vi ønsket at lokalene skulle se ut, samtidig som vi parallelt sørget for å få godkjenninger fra Mattilsynet underveis i tegneprosessen, forteller han.

Trengte større plass
Han forteller at grunnene til at de flyttet nærmere byen var at de trengte større plass, å være mer tilgjengelig og nærmere skip som legger til kai bare få meter fra sine nye lokaliteter.

- Vi har merket smått nå at det er litt lite plass, men vi avventer likevel med å bygge ut. Men det er noe vi blir å se på framover.

Han forteller at det ikke har vært noen større utfordringer siden de flyttet til sin nye plass.

Godt rykte
- Vi har ikke møtt noen store utfordringer etter at vi flyttet hit, vi har tvert imot hatt mer å gjøre som vi er veldig fornøyd med. I januar og februar måned omsatte vi for uvanlig mye mer enn forventet.

Han forteller også om at kundene hovedsakelig består av grossister og eksportører.

- Og de kommer ikke til oss uten videre. De kommer fordi vi har opparbeidet oss et godt rykte og et godt renommé, forklarer han.

Han forteller videre også om at de er den eneste godkjente grossist i byen som har lokale ferskvarer de kjøper ved kai. Planen framover er å etablere seg i Nord-Troms og planlegger å kjøpe enda mer fisk som kommer over fiskemottakene. 

(Tekst og foto av Brian Johansen og Eirik Johannessen som er på praksis hos Fiskeribladet Fiskaren)

( VILKÅR )
BILDESERIE
zoomKarl svarer på spørsmål. Foto: Erik Johannessen
Karl svarer på spørsmål. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomAnsatte produserer produkter. Foto: Erik Johannessen
Ansatte produserer produkter. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomKarl viser frem kjølerommet. Foto: Erik Johannessen
Karl viser frem kjølerommet. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomGlad ansatt jobber effektivt. Foto: Erik Johannessen
Glad ansatt jobber effektivt. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomKarl viser oss hvordan de produserer røkt laks. Foto: Erik Johannessen
Karl viser oss hvordan de produserer røkt laks. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomAnsatt jobber effektivt. Foto: Erik Johannessen
Ansatt jobber effektivt. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomKarl pusset opp veggen og fikk positiv respons. Foto: Erik Johannessen
Karl pusset opp veggen og fikk positiv respons. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomKarl svarer på spørsmål. Foto: Erik Johannessen
Karl svarer på spørsmål. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
zoomKarl svarer på spørsmål. Foto: Erik Johannessen
Karl svarer på spørsmål. Foto: Erik JohannessenErik Johannessen
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...