24 restauranter konkurrerer om verdensmesteren i bergensk fiskesuppe

I februar arrangers Bergen Sjømatfestival for første gang. 24 restauranter stiller med de beste lokale sjømat-råvarer og i tillegg skal byens sjømatkokker ut i skolene og lære barn om sjømat.

Laila Alica Skorge fra Colonialen (t.v.), Amanda Bahl fra Matarena, Christina Bollmann fra Restaurant 1877 og Cornelius Sjømatrestaurant, Gard Haugland fra Bien og Alexandra Krage Angell i Matarena er noen som skal bidra til sjømatfesten i Bergen.
Laila Alica Skorge fra Colonialen (t.v.), Amanda Bahl fra Matarena, Christina Bollmann fra Restaurant 1877 og Cornelius Sjømatrestaurant, Gard Haugland fra Bien og Alexandra Krage Angell i Matarena er noen som skal bidra til sjømatfesten i Bergen.Foto: Matarena
Publisert 5. February 2021, kl. 16.41Oppdatert 5. February 2021, kl. 16.41
SjømatfestivalMatarenaAmanda BahlAlexandra Krage Angell