– Katastrofalt at makrellen er blitt «geléfisk»

Store verdier er satt på spill etter at det er dukket opp en økende mengde med såkalt «geléfisk» av makrell. Spørsmålet om hvem som skal ta regningen for dårlig makrell er allerede kommet opp.

«GELÉFISK»: Fiskekjøttet i makrellen forvandles til en løs masse når makrellen endres til «geléfisk». Dette er en nylig fanget i Nordsjøen som Jan Johansen i Ålesund har hatt til privat bearbeiding. Slik så den ferske makrellen ut nyåpnet etter fem dager i salt.
«GELÉFISK»: Fiskekjøttet i makrellen forvandles til en løs masse når makrellen endres til «geléfisk». Dette er en nylig fanget i Nordsjøen som Jan Johansen i Ålesund har hatt til privat bearbeiding. Slik så den ferske makrellen ut nyåpnet etter fem dager i salt.Foto: Vivian Giskeødegård
Publisert 11. November 2020, kl. 14.44Oppdatert 13. November 2020, kl. 07.11
Kenneth GarvikJapanNordsjøenKudoa ThyrsitesMakrell