– Ingen katastrofe om «dyrket» laksekjøtt konkurrerer ut lakseoppdrett

Dyrking av kjøtt er en naturlig del av utviklingen. Om lakseoppdrettsnæringen må legge inn årene fordi den ikke kan konkurrere med nye produksjonsmetoder, er det greit, mener økonomiprofessor.

GREIT MED DYRKET KJØTT: Professor Atle Guttormsen ved Handelshøyskolen NMBU mener at det ikke er verdens undergang om «dyrket kjøtt» overtar for den vanlige metoden å produsere kjøtt på: Å drepe et dyr eller en fisk.
GREIT MED DYRKET KJØTT: Professor Atle Guttormsen ved Handelshøyskolen NMBU mener at det ikke er verdens undergang om «dyrket kjøtt» overtar for den vanlige metoden å produsere kjøtt på: Å drepe et dyr eller en fisk.Foto: (Foto: Bent-Are Jensen)
Publisert 21. January 2020, kl. 08.34Oppdatert 22. January 2020, kl. 12.19