Seafood from Nowhere

Når utanlandsk fisk landa i Norge blir norsk og såkalla «Kina-fisk» blir solgt som lokal norsk fisk, kva truverd har då vår merkevare «Seafood from Norway»?

KONKURRANSEVRIDANDE?: Er det greitt at fisk frå utanlandske båtar får bruke Seafood from Norway merket, spør Lisa Leinebø. Her er Paul Harald Leinebø (i midten) saman med far og son frå Millers som førebur tillaging av fish and chips saman med Paul Harald Leinebø frå Leinebris.Foto: Leinebris
KONKURRANSEVRIDANDE?: Er det greitt at fisk frå utanlandske båtar får bruke Seafood from Norway merket, spør Lisa Leinebø. Her er Paul Harald Leinebø (i midten) saman med far og son frå Millers som førebur tillaging av fish and chips saman med Paul Harald Leinebø frå Leinebris.Foto: Leinebris
Publisert 18. April 2019, kl. 17.15Oppdatert 18. April 2019, kl. 17.15