Næringens nye dansetrinn: sjøstjerna, krabba og kråkebolla

Nytt år og dermed nye muligheter til å klage litt over næringens ansikt utad. Stille noen spørsmål ved hva det er vi ikke får til og berømme noen for å ha fått det til.

UT MED BUDSKAPET: Hvem har det gode og viktige budskap om sjømatnæringa, som ikke har lyktes i å få det ut og er det noen fellestrekk mellom dem? Bildet viser biolog Frida Thyri Segafredo som røkter kråkebollene hos Cflow på Sula utenfor Ålesund.
UT MED BUDSKAPET: Hvem har det gode og viktige budskap om sjømatnæringa, som ikke har lyktes i å få det ut og er det noen fellestrekk mellom dem? Bildet viser biolog Frida Thyri Segafredo som røkter kråkebollene hos Cflow på Sula utenfor Ålesund.Foto: Kjersti Kvile
Publisert 14. January 2021, kl. 13.39Oppdatert 14. January 2021, kl. 13.39
Helene KristoffersenKråkebollerSjøstjerneKrabbe