Leder: Forbrukerne krever snart at alt fisk kan spores tilbake til produsent

SPISER MIDDAG: Mannskapet på «Dennis Olai» fra Slenes i Lurøy kommune, spiser middag på den lokale butikken på Nordmela, etter endt sjøvær. Snart vil forbrukerne kreve at maten de spiser kan spores tilbake til båten fisken et tatt av. Derfor må det på plass bedre sporingsteknologi for hele næringen, mener Fiskeribladet.Foto: Eskild Johansen
SPISER MIDDAG: Mannskapet på «Dennis Olai» fra Slenes i Lurøy kommune, spiser middag på den lokale butikken på Nordmela, etter endt sjøvær. Snart vil forbrukerne kreve at maten de spiser kan spores tilbake til båten fisken et tatt av. Derfor må det på plass bedre sporingsteknologi for hele næringen, mener Fiskeribladet.Foto: Eskild Johansen
Publisert 10. June 2020, kl. 09.03Oppdatert 10. June 2020, kl. 09.03