– Utan gjestearbeidarane ville sjømatnæringa ha kollapsa

Det er mykje snakk om havets helter for tida, men det er på høg tid å rope eit hurra for dei som har sørga for at fisken faktisk kom opp på kaikanten, i produksjonen og så til marknaden i desse koronatider.

På vegne av oss om bord i Jøkul og Nystrøm og sikkert mange fleire: Dziękuję Ci - Ačiū - Thank you. Tusen takk til alle utanlandske arbeidarar i norsk sjømatnæring.
På vegne av oss om bord i Jøkul og Nystrøm og sikkert mange fleire: Dziękuję Ci - Ačiū - Thank you. Tusen takk til alle utanlandske arbeidarar i norsk sjømatnæring.Foto: Privat
Publisert 29. April 2021, kl. 10.08Oppdatert 29. April 2021, kl. 10.55
Arbeidsinnvandringkoronakrisenvinterfisket