– Taredyrking løftes fram som ei ny marin næring for Norge

Norge må bruke sitt naturgitte konkurransefortrinn, den rene produktive kystlinja. At vi må dyrke og nytte flere ressurser fra havet i framtiden, er det ingen tvil om.

Havets grønnsaker, tang og tare, vil bli en viktig ingrediens i flere forskjellige produkter og noe næringsmiddelindustrien vil trenge for å utvikle seg i en mer bærekraftig retning, skriver Norwegian Seaweed Association. På bildet er Silje Steinsrud, nestleder i organisasjonen.
Havets grønnsaker, tang og tare, vil bli en viktig ingrediens i flere forskjellige produkter og noe næringsmiddelindustrien vil trenge for å utvikle seg i en mer bærekraftig retning, skriver Norwegian Seaweed Association. På bildet er Silje Steinsrud, nestleder i organisasjonen.Foto: Privat
Publisert 15. April 2021, kl. 07.14Oppdatert 15. April 2021, kl. 07.14
Norwegian Seaweed AssociationTaredyrkingTarehøsting