Annonse

OPPSKRIFTER

Lakseburger med chilikrem og paprikasaus

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 600 g laksefilet uten skinn og bein
  • 1 ss maisolje
  • 1 gul paprika i små terninger
  • 1 grønn paprika
  • i små terninger
  • 4 dl lettrømme
  • 3 ss søt chilisaus
  • 1/2 ts salt
  • º ts pepper
  • 4 porsjoner ris

 

Kok risen etter anvisning på pakken. Tilsett paprika i risen rett før den er ferdig kokt. Grovhakk laksefileten og bland inn salt og pepper. Forme fire store burgere og stek dem i stekepanne i god varm olje. Snu dem forsiktig, sett ned varmen og stek videre til de er ferdige. Rør sammen chilisaus og lettrømme. Server burgere med paprikarisen og chilisausen.

Oppskriften er gjengitt med tillatelse av EFF
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Sentralbord
55 21 33 00