Innen tre år er tang den nye laksen, spår sjømatråd-sjefen

Sjømatråd-direktør Christian Chramer mener tang- og tarebransjen må lykkes innen tre år. – Sett av fem prosent av kystarealet til tareproduksjon, sier tare-ekspert Harald Sveier i Lerøy Seafood.

Harald Sveier i Lerøy Seafood mener potensialet for produksjon av tare er skyhøyt, men at Kommune-Norge ikke forstår hvilke muligheter slik produksjon utgjør. – Sett av fem prosent av all areal til tare, mener han.
Harald Sveier i Lerøy Seafood mener potensialet for produksjon av tare er skyhøyt, men at Kommune-Norge ikke forstår hvilke muligheter slik produksjon utgjør. – Sett av fem prosent av all areal til tare, mener han.Foto: Robert Nedrejord (arkiv)
Publisert 21. August 2023, kl. 10.38Oppdatert 21. August 2023, kl. 10.38
Tang og tareLerøy SeafoodChristian Chramer