De mener mer fisk til kystflåten vil øke bearbeidingen i Norge

Rådene, mulighetene og hindrene ble radet opp da sjømatnæringen i Nord-Norge drøftet «Økt bearbeiding i Norge» med næringspolitikerne på seminar i Oslo.

Næringen ser mange veier til økt bearbeiding, men peker på kystflåten som en viktig del av svaret. Noen deltakere i debatten på seminaret i Oslo, fra venstre: Erling Santi Falch, Havøysund Fisk, Robert Eriksson, Sjømatbedriftene, Hanna Arctander, Norges Kystfiskarlag, Stine Akselsen, Sjømat Norge, Synnøve Liabø, Norges Fiskarlag og Sigvald Rist, Insula.
Næringen ser mange veier til økt bearbeiding, men peker på kystflåten som en viktig del av svaret. Noen deltakere i debatten på seminaret i Oslo, fra venstre: Erling Santi Falch, Havøysund Fisk, Robert Eriksson, Sjømatbedriftene, Hanna Arctander, Norges Kystfiskarlag, Stine Akselsen, Sjømat Norge, Synnøve Liabø, Norges Fiskarlag og Sigvald Rist, Insula.Foto: Einar Lindbæk
Publisert 11. May 2022, kl. 13.52Oppdatert 11. May 2022, kl. 13.52
Kystkvoterbearbeiding