Sjømatnæringens kompetanseutfordringer i nord – hvordan rekruttere kloke hoder?

Ungdommen har innsett at sjømatnæringen er i vekst, og flere studenter på universitetet bidrar til å kunne dekke kompetansebehovet i næringen.

Vi trenger flere bedrifter til praksisplasser, skriver Ingrid Hovda Lien, Maja Sandvik og Amalie Hefre Lie, Samarbeid om praksis i høyere utdanning. På bildet: Kristine Celia Lund-Nilsen (t.v.) og Kaja Woie.
Vi trenger flere bedrifter til praksisplasser, skriver Ingrid Hovda Lien, Maja Sandvik og Amalie Hefre Lie, Samarbeid om praksis i høyere utdanning. På bildet: Kristine Celia Lund-Nilsen (t.v.) og Kaja Woie.Foto: Privat
Publisert 12. February 2023, kl. 13.00Oppdatert 12. February 2023, kl. 13.00
UtdanningNorges miljø- og biovitenskapelige universitetNorges fiskerihøgskole