Noen må bry seg om sjømatnæringa

Norges Fiskarlag og Sjømat Norge svarer på Fiskeribladets lederartikkel om matberedskap.

Skulle Norge mot formodning bli totalt isolert har vi mer fisk tilgjengelig enn vi klarer å spise, slår bransjeorganisasjonene Norges Fiskarlag og Sjømat Norge fast i denne kronikken. På bildet handles dagens fiskemiddag hos Søstrene Hagelin i Bergen. De er kjent for fiskemat som fiskekaker, fiskepudding og fiskesuppe.
Skulle Norge mot formodning bli totalt isolert har vi mer fisk tilgjengelig enn vi klarer å spise, slår bransjeorganisasjonene Norges Fiskarlag og Sjømat Norge fast i denne kronikken. På bildet handles dagens fiskemiddag hos Søstrene Hagelin i Bergen. De er kjent for fiskemat som fiskekaker, fiskepudding og fiskesuppe.Foto: Ketil Svendsen/arkiv
Publisert 11. March 2025, kl. 11.02Oppdatert 11. March 2025, kl. 13.24